Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از رانندگانی که جریمه می‌شوند بر این باورند که مرتکب آن تخلف نشده‌اند و صرف نظر از درست یا غلط بودن ادعای آن‌ها، پیگیری و اعتراض به جرایم اشتباهی نیازمند طی فرآیندی است که می‌توان با اقدماتی این جریمه‌های اشتباهی را به صفر رساند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ جریمه‌های اشتباهی بعضاً گریبان‌گیر رانندگانی می‌شود که به طور قطع بر این باورند مرتکب آن تخلف نشده و به تبع آن، مستحقق جریمه اعمال شده نبوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به کرارت شنیده و دیده شده که به طور مثال فلان راننده می‌گوید شب گذشته در یک جاده یا یک شهر جریمه شده در صورتیکه اصلاً در محل اعمال جریمه، تردد و حضور نداشته است یا به طور مثال گفته می‌شود که جریمه از نوع تسلیمی برای یک راننده اعمال شده اما فرد مدعی می‌شود که اصلاً افسر پلیس راهور برای وی جریمه‌ای اعمال نکرده و در اختیار راننده قرار نداده است.

بعضی از جریمه‌های اشتباهی که اخیراً به کرات گزارش شده نیز به دلیل عدم اتصال سامانه وزارت راه به پلیس صورت می‌گیرد و کسی نیز مسئولیت آن را گردن نمی‌گیرد! در اینگونه موارد، عوارض آزادراهی به صورت الکترونیک توسط این سامانه‌ها مانند "آنی‌رو" پرداخت شده اما به دلیل عدم اتصال بانک اطلاعات سامانه‌های مذکور با سامانه‌های پلیس راهور، جریمه‌ عدم پرداخت عوارض الکترونیکی برای هموطنان لحاظ می‌شود!

سامانه‌های مذکور نیز در جواب کاربران می‌گویند که مشکل از طرف آن‌ها نیست و متأسفانه تا به امروز به‌دلیل عدم وجود بانک اطلاعات مشترک بین سامانه‌های وزارت راه و پلیس راهور، کاربران قربانی شده و مجبور به پرداخت جریمه‌های تحمیلی می‌شوند!

در مواردی دیگر نیز زمان تعویض پلاک، خلافی و عوارض سالیانه شهرداری پرداخت و صفر می‌شود در صورتیکه عوارضی مانند تردد داخل طرح ترافیک، پارک حاشیه‌ای و آزادراهی بررسی نشده و متأسفانه تسویه موارد مذکور اعمال نمی‌شود؛ در اینگونه موارد نیز به دلیل عدم اتصال سامانه شهرداری و آزادراهی به سامانه پلیس، فرد خریدار پس از خرید خودرو، با حجمی از بدهی و جریمه مواجه می‌شود و زمان تردد آزادراهی و پرداخت عوارض آن یا پرداخت مبلغ پارک حاشیه‌ای با مبالغی مواجه می‌شود که از قبل تسویه نشده و به نوعی به گردن خریدار می‌افتد.

نوع دیگری از این دست جریمه‌ها، مربوط به خودروهای صفری است که از طریق تریلی از شهری به شهر دیگر جابه‌جا می‌شوند؛ در اینگونه موارد بعضاً دیده شده راننده تریلی به دلیل تخلفی همچون سرعت غیرمجاز جریمه شده اما جریمه مذکور برای پلاک خودرویی لحاظ می‌شود که روی تریلی قرار دارد!

اعمال قطعی جریمه‌های رانندگی منوط به ارسال دو پیامک برای مالک آن وسیله نقلیه است، پیامک نخست به‌معنای جریمه قطعی نیست و در این پیامک ذکر می‌شود که تخلف احتمالی صورت گرفته در حال بررسی است و اگر پیامک دوم حاوی شناسه قبض و نرخ اعمال جریمه برای مالک ارسال شود، بدین معناست که دیگر اعمال جریمه به‌صورت قطعی صورت گرفته است اما در بسیاری از موارد، پیامک‌های مربوطه توسط سامانه پلیس برای مالکان وسایل‌نقلیه ارسال نمی‌شود!

اعمال جریمه‌های اشتباهی از این جهت اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که فرد جریمه شده باید برای پیگیری و حذف جریمه‌های مذکور، وقت بگذارند و پیگیری حذف این جرائم اشتباهی فرایندی بسیار خسته‌کننده دارد که البته بسیاری از افرادی که این‌گونه جرائم برایشان لحاظ می‌شود، از پیگیری برای حذف جریمه اشتباهی خود منصرف می‌شوند و جریمه‌ها را می‌پردازند!

به هر حال در اعمال جریمه‌های اشتباهی، خطای انسانی یا سیستمی متصور است و پلیس نیز با هوشمندسازی تلاش دارد تا این خطاها به حداقل ممکن برسد که نمونه آن امکان مشاهده تصاویر دوربین‌ها حین اعمال جریمه در اپلیکیشن "پلیس من" است.

کاربران می‌توانند پس از بارگیری اپلیکیشن مذکور، نصب، ثبت‌نام، احراز هویت و ثبت شماره پلاک خودرو، با پرداخت مبلغی از امکانات متنوع این اپلیکیشن همچون دریافت خلافی استفاده کنند البته رؤیت تصاویر خلافی فعلاً مربوط به تصاویری است که توسط دوربین‌ها ثبت شده است.

لذا اگر سامانه‌های مذکور مانند آنی‌رو وزارت راه یا شهرداری به سامانه پلیس متصل شوند، دیگر شاهد ثبت بخش قابل توجهی از این جریمه‌های اشتباهی نخواهیم بود و به این ترتیب با اتصال سامانه‌های مذکور به یکدیگر، دیگر کاربران به خاطر عدم پرداخت عوارض آزادراهی (با وجود پرداخت الکترونیکی) جریمه نخواهند شد همچنین مورد دیگر بحث تسویه عوارض شهرداری و آزادراهی در زمان تعویض پلاک است که باید مورد توجه قرار گیرد تا جریمه‌ها به گردن خریدار نیفتد.

از طرفی دیگر راه حل پیگیری و رفع جریمه اشتباهی نیازمند حضور فرد معترض دردفاتر پلیس +10 یا مراکز اجرائیات پلیس راهور در استان‌ها و شهرستان‌ها است که می‌توان با پیشبرد هوشمندسازی و امکان اعتراض به جریمه‌ها به صورت برخط یا استفاده از اپلیکیشن‌های همچون "پلیس من" در اعتراض به جریمه‌های اشتباهی، دردسرهای ناشی از پیگیری حذف جریمه‌های اشتباهی را به حداقل رساند.

امکان مشاهده تصاویر دوربین‌ها حین اعمال جریمه در اپلیکیشن پلیس من!/ نحوه اعتراض به جرائم اشتباهیجریمه شدن ناحق مالکان خودرو به دلیل عدم اتصال سامانه وزارت راه به پلیس!چگونگی شناسایی و جریمه خودروهایی که پشت آمبولانس‌ها حرکت می‌کنند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جرایم رانندگی راهور جرایم رانندگی راهور جریمه های اشتباهی سامانه های مذکور اعمال جریمه پلیس راهور وزارت راه سامانه ها جریمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۵۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، جلسه ارتباط مستقیم رئیس پلیس راهور فراجا با مردم امروز در مرکز نظارت همگانی فراجا ۱۹۷ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: افزایش جریمه‌های رانندگی از چه زمانی اعمال می‌شود؟

سردار سید تیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا ضمن دیدار با مردم و حل مشکلات آنها در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیشترین مشکلات بیان شده از سمت مردم مربوط به شماره‌گذاری خودروها و تخلفات آموزشگاه‌های رانندگی بوده است.

وی تصریح کرد: روال همیشگی و مرسوم این است که مسئولان فراجا در ۱۹۷ به مشکلات طرح شده مردم رسیدگی کرده که البته یکی از کارهای خوب است.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: امروز بیش از ۱۳۰ نفر به دلایل مختلف به ۱۹۷ مراجعه کردند که مهمترین مطالبات و درخواست مردم، آموزشگاه‌های رانندگی، اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و جریمه رانندگی بود؛ نکته مهم این بود که در جرایم رانندگی هیچ کدام جریمه اشتباهی نبود؛ بلکه درخواست بخشش بوده است.

حسینی در خصوص نور چراغ خودروها گفت: نور چراغ‌ها باید تلفیقی از زرد و سفید باشد، استفاده از چراغ زنون و چراغ با رنگ تماماً سفید مطلقاً ممنوع است، توصیه می‌کنیم از چراغ فابریک خودروها استفاده شود چراکه از شرایط استاندارد برخوردار هستند.

وی تاکید کرد: اگر خودرویی چراغ زنون داشته باشد در صورت مشاهده جریمه می‌شود چراکه چراغ زنون خطرآفرین است و می‌تواند برای دید دیگر رانندگان خطر ایجاد کند.

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: استفاده از برچسب، استیکر و تصاویر حتی اگر جنبه تزئینی داشته باشد تخلف است و در صورت مشاهده برای آن خودرو جریمه صادر می‌شود، البته خودروهای تبلیغاتی و امدادی طبق آیین‌نامه می‌توانند بغل نویسی داشته باشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228995 برچسب‌ها خودرو

دیگر خبرها

  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • تویوتای ۱۲۰ میلیاردی در توقیف پلیس سیستان و بلوچستان
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه
  • ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو
  • تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • علت صدور «برگ جریمه رانندگی اشتباهی» چیست؟
  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور