Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@18:14:46 GMT

استعلام و پرداخت خلافی خودرو فوری و آنلاین در سال ۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۱۲۵۸

استعلام و پرداخت خلافی خودرو فوری و آنلاین در سال ۱۴۰۱

در صورت عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی با جریمه پلیس مواجه خواهید شد. به طور مثال عدم رعایت طرح‌های شبانه در زمان شیوع کرونا با جریمه همراه است و در صورت عدم پرداخت جریمه، میزان خلافی خودرو خود را افزایش خواهید داد. به طور حتم جریمه از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی برای ایجاد اهرم فشار است تا برخی از افرادی که به قوانین احترام نمی‌گذارند، احتیاط بیشتری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم خریداری بیمه شخص ثالث هم یکی دیگر از قوانینی است که با جریمه همراه خواهد بود. امروزه موبایل به عنوان پرکاربردترین ابزاری است که در دسترس همه قرار دارد. از گوشی های ساده گرفته تا هوشمند، امکان مشاهده و استعلام خلافی خودرو را دارند. در قدیم شاید راحت ترین راه برای دریافت و مشاهده خلافی خودرو مراجعه به پلیس+۱۰ بود اما با رشد و توسعه اپلیکیشن ها و بهبود خدمات راهور، روش های بهتر و ساده تری برای استعلام خلافی خودرو به وجود آمده است. در ادامه چند روش را با هم بررسی می کنیم.

در این متن درباره مزیت‌های بیمه شخص ثالث و چگونگی استعلام خلافی خودرو توضیحاتی خواهیم داد تا انتهای متن همراه ما باشید.

بیمه شخص ثالث چیست؟

بیمه شخص ثالث یکی از متداول‌ترین بیمه‌نامه‌ها است که سهم فروش زیادی در صنعت بیمه دارد. همچنین این بیمه‌نامه اجباری بوده و تمام دارندگان وسایل نقلیه زمینی باید این بیمه‌نامه را خریداری کنند. در صورت عدم خریداری بیمه شخص ثالث با توقیف خودرو و جریمه مواجه خواهید شد و همچنین در صورت عدم پرداخت جریمه میزان خلافی خود را افزایش خواهید داد. بهتر است بدانید که در خرید و فروش ماشین، خلافی خودرو اولین موردی است که بررسی می‌شود و حائز اهمیت خواهد بود.

سوالی که برای بسیاری از افراد ایجاد می‌شود این است که چرا باید بیمه شخص ثالث اجباری باشد و این بیمه‌نامه را خریداری کرد؟

شخص ثالث در بیمه‌نامه به کسی گفته می‌شود که در حادثه رانندگی دچار حادثه شده و بیمه‌گر تا سقف تعهدات خود، خسارت‌های وارد شده به شخص یا اشخاص ثالث را جبران خواهد کرد. در حقیقت این بیمه‌نامه به شخص اول بیمه‌گزار، به شخص ثانی شرکت بیمه و به فرد زیان دیده در حادثه رانندگی، شخص ثالث می‌گوید. افراد با خریداری بیمه شخص ثالث می‌توانند خسارت‌های به وجود آمده در حادثه را برای اشخاص ثالث جبران کنند و نگرانی برای پرداخت خسارت نداشته باشند.

پوشش‌های بیمه شخص ثالث خودرو

بیمه شخص ثالث دو نوع خسارات مالی و جانی یا همان خسارات بدنی شخص ثالث را پوشش می دهد و بیمه‌گر متعهد به پرداخت حداکثر پوشش بیمه شخص ثالث اتومبیل برای جبران خسارت های جانی و مالی مطابق حداکثر تعهدات توافقی در بیمه‌نامه شخص ثالث است.

خسارت مالی: خسارت‌هایی که به اموال اشخاص ثالث وارد می‌شود مانند تصادف و خسارت به خودروی ثالث.چنین خسارت هایی، زیان مادی شخص ثالث دارنده وسیله نقلیه موضوع بیمه را شامل می شود.

خسارت بدنی: خسارت های جانی اشخاص ثالث که شامل فوت، نقص عضو و هزینه های پزشکی ناشی از حادثه با موضوع بیمه باشد. خسارت بدنی پرداختی یا همان دیه یا ارش (دیه ای که مقدار آن در شرع مقدس مشخص نشده است) به نوع صدمه بدنی مانند شکستگی، نقص عضو و از کار افتادگی جزئی یا کلی ـ موقت یا دائم ـ دیه فوت و هزینه معالجه اشخاص ثالث در اثر حوادث تحت پوشش بیمه شخص ثالث بستگی دارد. به شما مطالعه راهنمای پوشش‌های بیمه شخص ثالث ماشین و سقف تعهدات مالی و جانی این بیمه خودرو را پیشنهاد می‌کنیم.

مبلغ دیه سال ۱۴۰۱

مبلغ دیه در ابتدای هر سال و با اعلام قوه قضاییه مشخص می‌شود. سپس بیمه مرکزی این مبلغ را به شرکت‌های بیمه‌ای اعلام کرده تا سقف تعهدات جبران خسارت مشخص شود. مبلغ دیه کامل یک مرد مسلمان در ماه‌های حرام با ماه‌های عادی تفاوت دارد. در سال ۱۴۰۱ مبلغ دیه با افزایش ۲۱ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۰ مواجه بود و در ماه‌های حرام معادل ۸۰۰ میلیون تومان اعلام شده است. همچنین حداقل تعهدات مالی در بیمه شخص ثالث برای سال ۱۴۰۱ مبلغی معادل ۲۰ میلیون تومان است.

چند نوع جریمه رانندگی داریم؟

همانطور که در ابتدای متن اشاره شد، اگر جریمه‌های رانندگی خودروی خود را پرداخت نکنید، باید در تحت عنوان خلافی خودرو این مبالغ را پرداخت کرد. در هر صورت جریمه اعمال شده برای شما باید پرداخت شود و اگر این موضوع زمان‌بر باشد و از تاریخ آن گذشته باشد، با جریمه بیشتر هم مواجه خواهید شد. این موضوع برای عدم خریداری بیمه شخص ثالث هم صدق می‌کند. حال بهتر است با انواع جریمه‌های قانون راهنمایی و رانندگی آشنا شوید. این جریمه‌ها عبارتند از:

· جریمه تسلیمی: در این نوع جریمه پلیس راهنمایی و رانندگی، برگه جریمه را به راننده خاطی تحویل خواهد داد.

· جریمه الصاقی: در جریمه الصاقی، پلیس راهنمایی و رانندگی خودرو پارک شده را که در محل پارک ممنوع رویت کرده، جریمه خواهد کرد و برگ جریمه را به ماشین الصاق می‌کند.

· جریمه دوربینی: جریمه دوربینی جزو جدیدترین نوع ثبت جرائم رانندگی است و در خیابان‌ها و بزرگراه‌ها کاربرد بیشتری دارد. در حقیقت دوربین‌ها در سطح خیابان‌ها و مسیرهای پرترافیک نصب شده و در صورت تخلف، خودرو را جریمه کرده و عکس ثبت شده را برای مالک خودرو ارسال خواهد کرد.

· جریمه دوبرگی: در جریمه دو برگی، پلیس راهنمایی و رانندگی، راننده خاطی را به دلیل عدم توجه به دستور توقف پلیس علاوه ‌بر جریمه نقض قوانین راهنمایی و رانندگی که شامل برگ اول خواهد بود، نیز جریمه خواهد کرد که شامل برگ دوم خواهد بود.

روش‌های استعلام و پرداخت خلافی خودرو

تمامی ‌راننده‌ها و صاحبان خودرو اطلاع دارند که برای پرداخت جریمه‌های خود به مدت ۶۰ روز مهلت پرداخت خواهند داشت و در صورت عدم پرداخت این جریمه‌ها، مبلغ افزایش پیدا کرده و باید دوبرابر جریمه پرداخت کنند. همچنین اگر خلافی خودرو بیش از ۱ میلیون تومان باشد با تشخیص و دستور پلیس راهنمایی و رانندگی، خودرو متوقف شده و با پارکینگ منتقل می‌شود. برای اینکه بدانید میزان خلافی خودرو شما چقدر است روش‌های مختلفی وجود دارد که به شرح زیر است:

مراجعه حضوری به مراکز پلیس ۱۰+:

در این روش با مراجعه حضوری به پلیس ۱۰+ می‌توان خلافی خودرو را استعلام کرد و از طریق دستگاه‌های خودپرداز این مبالغ را پرداخت کرد.

استعلام و پرداخت خلافی خودرو با تماس تلفنی:

در این روش با برقراری تماس با سامانه تلفنی گویای راهبر ناجا به شماره ۸۸۲۸۸۸۸۸ می‌توانید از جریمه‌های خود مطلع شوید.

است.

استعلام جرایم اتومبیل با موبایل و کد USSD (استعلام جریمه بدون نیاز به اینترنت)

برای گرفتن خلافی خودرو با موبایل مراحل زیر را باید طی کنید:

الف) کد استعلام خلافی خودرو با موبایل برابر با #۱۱۰* است که باید شماره گیری کنید.

· خدمات قابل ارائه

· خدمات در دست اقدام

اگر می‌خواهید میزان خلافی ماشین را ببینید، باید عدد یک را انتخاب و ارسال نمایید.

ب) در مرحله بعدی، گزینه استعلام خلافی خودرو ارائه می‌شود که برای دریافت خلافی خودرو باید عدد یک را انتخاب و ارسال نمایید.

ج) با دریافت درخواست درج کدVIN، شماره ۱۷ رقمی پشت کارت خودروی خود را وارد کنید. در زمان وارد کردن کد، زبان کیبورد گوشی‌تان باید انگلیسی باشد.

د) حالا مبلغ جرایم خلافی خودرو را می‌بینید که در مراحل بعد می‌توانید میزان جریمه را پرداخت و تسویه نمایید.

شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره شیوه های پرداخت جرایم خودرو به راهنمای خلافی خودرو و ماشین مراجعه نمایید.

خلافی خودرو از طریق پیامک:

در این روش کافی است که کد VIN کارت خودرو خود را همراه داشته باشید و به شماره پیامکی خلافی خودرو پیامک ارسال کنید. نتیجه استعلام خلافی خودرو برای شما ارسال خواهد شد.

استعلام از طریق سایت پلیس راهور:

در این روش استعلام می‌توانید به سایت پلیس راهور راهنمایی و رانندگی مراجعه کرده و بر روی گزینه خدمات کلیک کنید تا استعلام میزان تخلف رانندگی را مشاهده کنید.

پرداخت خلافی با اپلیکیشن‌های موبایلی:

برای راحتی افراد و افزایش سرعت پرداخت خلافی و استعلام، می‌توان از اپلیکیشن‌های موبایلی هم استفاده کرد.

ارتباط بیمه شخص ثالث و خلافی خودرو

به طور کلی خرید بیمه شخص ثالث برای تمام وسایل نقلیه زمینی اجباری است و در صورت عدم خریداری این بیمه‌نامه با جریمه مواجه خواهید شد. حال اگر پلیس راهنمایی و رانندگی خودروی شما را توقیف کند و با استعلام خلافی خودرو متوجه شود که میزان خلافی شما زیاد است، علاوه بر جریمه عدم خریداری بیمه ثالث باید مبلغ خلافی را هم پرداخت کنید تا خودروی شما آزاد شود. با توجه به اینکه بیشتر افراد زمان کافی برای خرید حضوری بیمه ثالث ندارند می‌توانند از بیمه دات کام برای خرید انواع بیمه استفاده کنند. بیمه دات کام یکی از کارگزاری‌های آنلاین برای تهیه انواع بیمه‌نامه است. کافی است که به صفحه اصلی وب سایت بیمه دات کام bimeh.com مراجعه کرده و بعد از استعلام و مقایسه شرکت‌های بیمه‌ای مختلف، بیمه شخص ثالث خود را خریداری کنید.

با بیمه دات کام محدودیت مکانی و زمان ندارید، همچنین در هر ساعت از شبانه روز و از هر شهری شرایط خرید بیمه فراهم شده است. مجموعه بیمه دات کام با دریافت اطلاعات بیمه‌ای شما و بررسی‌های لازم، بیمه‌نامه صادر شده را به صورت رایگان به آدرس مورد نظر شما ارسال خواهد کرد. همچنین کارشناس‌های بیمه‌ای در این مجموعه به صورت ۲۴ ساعته آماده مشاوره رایگان و تخصصی به شما عزیزان هستند.

کد خبر 1633294

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: پلیس راهنمایی و رانندگی خریداری بیمه شخص ثالث استعلام خلافی خودرو مواجه خواهید شد خلافی خودرو بیمه نامه پرداخت خلافی بیمه دات کام میزان خلافی صورت عدم اشخاص ثالث سال ۱۴۰۱ جریمه ها مبلغ دیه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۱۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت سوخت رانندگان باطل می شود!

تین نیوز

رئیس کل بیمه مرکزی به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث هشدار داد، در صورت پرداخت نشدن حق بیمه، کارت سوخت وسیله نقلیه آنها متوقف می شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از صدا و سیما، علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اختلاف نظر درباره وصول و هزینه کرد حق بیمه ۱۰ درصدی بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت، گفت: طبق قانون افرادی که در تصادفات رانندگی دچار حادثه می شوند در زمان انتقال به بیمارستان، نباید هیچ وجهی پرداخت کنند، چراکه از حق بیمه آن ها رقمی قبلا برای استفاده از خدمات رایگان پزشکی واریز کرده اند.

استاد هاشمی افزود: موضوعی که وجود دارد اختلاف بین بیمه مرکزی و وزارت بهداشت بر سر پرداخت نشدن هزینه ۱۰ درصدی حق بیمه شخص ثالث است که کمیسیون بهداشت مجلس امروز به این موضوع ورود و آن را بررسی کرد.

وی گفت: امروز در کمیسیون بهداشت مجلس بحث های خوبی مطرح شد و ما هم گزارش مبالغی که سال های گذشته پرداخت کرده بودیم را به صورت شفاف ارائه کردیم. ما در بیمه مرکزی مدعی هستیم که طبق قانون عدد مشخص شده در سال های گذشته را پرداخت کرده ایم، دیوان محاسبات کشور هم که در این جلسه حضور داشت، ادعای ما را تأیید کرد.

استاد هاشمی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۵.۸ همت به حساب وزارت بهداشت واریز کردیم، گفت: وزارت بهداشت معتقد است که این عدد به این وزارتخانه واریز نشده است.

وی افزود: تکلیف کمیسیون بهداشت این است که این عدد به طور کامل در اختیار وزارت بهداشت و بیمارستان ها قرار بگیرد تا آن ها بتوانند خدمات لازم را در اختیار بیماران سوانح رانندگی ارائه دهند. بر این اساس، مقرر شد کمیته ای متشکل از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و کمیسیون بهداشت مجلس برای بررسی علت واریز نشدن حق بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت تشکیل و با نظارت، پرداخت حق بیمه شخص ثالث را راستی آزمایی کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه متأسفانه بیش از ۸۰ درصد موتورسیکلت ها فاقد بیمه شخص ثالث هستند، تصریح کرد: پارسال افراد می توانستند یک روزه، دو روزه یا یک ماهه برای نقل و انتقالات وسیله نقلیه خود بیمه خریداری کنند که ما مانع از این کار شدیم و مدت بیمه را یک ساله کردیم. همچنین در کنار این اقدام افرادی که موتورسیکلت های صفر را خریداری کردند مشمول تخفیف ۲۰ درصدی بیمه شدند.

آقای استاد هاشمی ادامه داد: با همکاری پلیس راهور فراجا و موافقت وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجمع بیمه مرکزی برای کمک به افرادی که بیمه خریداری نکرده اند مقرر کردیم جریمه آن ها مشمول بخشودگی قرار بگیرد.

وی همچنین ضمن هشدار به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث گفت: ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شد؛ لذا طبق قانون بناست خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پرداخت قسطی خلافی خودرو ۱۴۰۳: رهایی از بار سنگین جرایم رانندگی
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • کارت سوخت این خودرو ها باطل می شود
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • سهمیه سوخت این خودرو‌ها قطع می شود