Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم اتصال سامانه‌های پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی با سامانه پلیس راهور منجر به تحمیل جریمه ناحق به مالکان خودرو شده که عوارض آزادراهی خود را پرداخت کرده‌اند! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ روش‌های مختلفی برای پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی وجود دارد و سامانه‌های مختلفی در این رابطه فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سامانه‌ها مانند سامانه رسمی وزارت راه به نام "آنی‌رو"، مالک خودرو پس از ثبت‌ اطلاعات کاربری، مشخصات خودروی خود را نیز ثبت و در صورت تمایل، حساب کاربری خود را نیز شارژ می‌کند؛ در ادامه در صورت تردد آزادراهی راننده، وجه مدنظر از حساب کاربری وی کاسته می‌شود و به این ترتیب وی، عوارض آزادراهی را پرداخت کرده است البته اگر مالک خودرو پس از تردد آزادراهی اقدام به پرداخت عوارض نکند، برای وی پیامکی از طرف پلیس راهور ارسال می‌شود که در صورت عدم پرداخت در مدت 7 روز، جریمه برای کاربر لحاظ خواهد شد!

به طور مثال در صورت عدم پرداخت عوارض 3 هزار تومانی در مدت هفت روز، 42 هزار تومان جریمه برای مالک خودرو ارسال می‌شود!

اما مشکل کجاست؟ بارها پیش آمده که عوارض آزادراهی به صورت الکترونیک توسط این سامانه‌ها مانند "آنی‌رو" پرداخت شده است اما به دلیل عدم اتصال بانک اطلاعات سامانه‌های مذکور با سامانه‌های پلیس راهور، جریمه‌ عدم پرداخت عوارض الکترونیکی برای هموطنان لحاظ می‌شود!

سامانه‌های مذکور نیز در جواب کاربران می‌گویند که مشکل از طرف آن‌ها نیست و متأسفانه تا به امروز به‌دلیل عدم وجود بانک اطلاعات مشترک بین سامانه‌های وزارت راه و پلیس راهور، کاربران قربانی شده و مجبور به پرداخت جریمه‌های تحمیلی می‌شوند!

لذا پلیس و وزارت راه برای جلوگیری از تضییع حقوق مردم و مالکان خودرو باید هر چه سریعتر ارتباط بین سامانه‌های پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی مانند "آنی‌رو" با پلیس راهور را ایجاد کنند و همچنین نسبت به جبران خسارت و جریمه‌های اخذ شده از مالکان خودرو به دلیل این اختلال، اقدام کنند تا از تحمیل اتلاف وقت و هزینه اضافی به مردم برای پیگیری ابطال جریمه‌های اشتباهی و رفتن به مراکز همچون دفاتر پلیس +10 یا  مرکز اجرائیات پلیس راهور جلوگیری شود.

امکان مشاهده تصاویر دوربین‌ها حین اعمال جریمه در اپلیکیشن پلیس من!/ نحوه اعتراض به جرائم اشتباهیچگونگی شناسایی و جریمه خودروهایی که پشت آمبولانس‌ها حرکت می‌کنند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جرایم رانندگی راهور جرایم رانندگی راهور عوارض آزادراهی مالکان خودرو پلیس راهور وزارت راه سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۷۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان

خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست این کمیسیون جهت نظارت بر حسن اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان اظهار داشت: با توجه به اینکه با پیگیری‌های کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مراحل راه اندازی و فعالیت ابتدایی سامانه آغاز شده است، این جلسه در جهت احصای موانع و مرتفع کردن آنها در جهت اجرای کامل برگزار شد.

وی افزود: کمیسیون از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرده و این حکم قانونی که از سال ۱۳۹۴ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد. پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری و احکام آئین نامه‌ها و مقررات اجرا شدند.

 ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد

خضریان تصریح کرد: در این جلسه که با حضور مدیران وزارت راه و شهرسازی، سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند و بر اساس گزارش‌های اعلامی تا به حال ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطار‌های لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس افزود: تاکنون بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است و با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است. همچنین در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی نیز به صورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال یافته است و در حال حاضر محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کدپستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

وی گفت: در این جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد و سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد، اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ازدواج طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک را انجام دهد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و در صورت استنکاف دستگاه‌ها از انجام تکالیف قانونی خود، این موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی، مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نود ارسال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • مالکان خودروهای توقیف شده در پارکینگ برای ترخیص ماشین اقدام کنند
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • استفاده از «چراغ زنون» و «استیکر تزئینی» روی خودرو مطلقاً ممنوع است
  • ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​