Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور انتظامی کشور در خصوص آخرین جزئیات محدودیت تردد کرونایی خودروها در طرح نوروزی اظهار داشت: در طرح نوروزی پلیس هیچ محدودیتی برای تردد خودروها اجرا نکرد اما بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مقرر شد که مالکان خودروهای شخصی برای تردد در جاده‌ها باید هر ۲ دوز واکسن کرونا را تزریق کرده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 جانشین پلیس راهور انتظامی کشور تصریح کرد: بر اساس این مصوبه، خودروهایی که مالکان آنها واکسیناسیون کرونا را انجام نداده بودند به ازای هر ۲۴ ساعت تردد به مبلغ یک میلیون تومان جریمه شدند. 

بیشتر بخوانید: 

حرکت پشت سر خودروهای امدادی جریمه دارد؟  چگونه به اعمال جریمه اشتباهی پلیس اعتراض کنیم؟ | جریمه‌های دوربین‌ها را در اپلیکیشن پلیس من ببینید

 وی با بیان این مطلب که در طرح نوروزی ۳۰۰ هزار خودرو جریمه یک میلیونی شدند در پاسخ به پرسشی دیگر در خصوص مهلت پرداخت جریمه‌های کرونایی عدم تزریق واکسن اعلام کرد: پرداخت مبلغ جرایم کرونایی به مانند سایر تخلفات رانندگی بوده و مدت یک ماه برای پرداخت آن مد نظر است. 

سردار حسینی در خصوص گلایه برخی شهروندان درباره ارسال پیامک جریمه یک میلیون تومانی به افرادی که واکسن زده‌اند، گفت: افرادی که نسبت به دریافت پیامک جریمه اعتراض دارند می‌توانند با در دست داشتن مدارک از جمله کارت واکسن به مرکز اجرائیات پلیس راهور یا واحدهای رسیدگی در پلیس راهنمایی و رانندگی شهر خود مراجعه کرده تا کارشناسان پلیس راهور بعد از بررسی مدارک نسبت به اصلاح و حذف کردن جریمه اقدام کنند. 

کد خبر 669609 برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو استان لرستان حوادث ایران تصادف

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه دانشجو استان لرستان حوادث ایران تصادف پلیس راهور جریمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۳۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی

 

به گزارش شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما،دوربین‌های هوشمند زیادی در سطح شهرها است  که راننده متخلف را شناسایی می‌کنند. 

برخی از رانندگان شاکی هستند که چرا وقتی خودروشان در محل تخلف حضور نداشته،  توسط دوربین ها جریمه شده‌اند.

رییس پلیس راهور فراجا  به تازگی گفته : ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباهی ارسال می‌شود که برای رفع این خطا باید دوربین‌ها نوسازی شود.

سردار تیمور حسینی افزود : دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرایم رانندگی است؛ یک، موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو، دستکاری ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان است.

سردار حسینی گفته : سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

متن پیام شهروند خبرنگار ما:

متاسفانه پلیس راهور به دوربین ها نظارت ندارد سرعت مجاز روی تابلو نرسیده به دوربین راهنمای و رانندگی در پمپ بنزین افتخاری در اتوبان شهید کسایی در تبریز  ۸۰ کیلومتر بر ساعت می باشد ولی  با هر سرعتی عبور کنیم  توسط دوربین ها جریمه می شویم. 

دیگر خبرها

  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است
  • جریمه بیش از ۸۱ میلیارد ریالی راننده متخلف/ تویوتا قاچاق توقیف شد
  • استفاده از «چراغ زنون» و «استیکر تزئینی» روی خودرو مطلقاً ممنوع است
  • ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو
  • هر گونه بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!