Web Analytics Made Easy - Statcounter

خراسان در گزارشی به موضوع ارسال پیامک توقیف خودرو برای برخی از شهروندان در روزهای اخیر پرداخته است.

به گزارش برنا؛ در روزهای اخیر برخی مخاطبان روزنامه با ارسال پیامکی که از سوی پلیس راهور برای آن ها ارسال شده، از احتمال توقیف خودروی شان در آستانه سال نو ابراز نگرانی کرده اند. در این پیامک آمده است: «با احترام،مالک وسیله نقلیه شماره  .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مبلغ جریمه رانندگی شما ازحد نصاب 10میلیون ریال گذشته است. لذا از این تاریخ به مدت یک ماه فرصت دارید مبلغ جریمه را پرداخت نمایید تا برابر ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، وسیله نقلیه شما مشمول توقیف نگردد. پلیس راهور ناجا».

این پیامک در حالی برای مالکان خودرو ارسال می شود که معاون اجتماعی پلیس راهور نیروی انتظامی در آبان امسال به ایرنا گفته بود: «به منظور رفاه هر چه بیشتر حال مردم، هیچ خودرویی تا سقف سه میلیون تومان جریمه توقیف نخواهد شد اما از این مبلغ به بالا و در صورت مشاهده پلیس، خودرو اعمال قانون می‌شود.» در ادامه ضمن بررسی ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی برای پیگیری این موضوع با سرهنگ دهنوی، رئیس پلیس راهور استان خراسان رضوی تماس گرفته ایم.   ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی چیست؟   در ماده8 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی آمده است: «هرگاه ظرف مهلت چهار ماه از تاریخ ابلاغ قبض جریمه، متخلف جریمه مربوط را پرداخت ننماید از سوی راهنمایی و رانندگی، اخطاریه کتبی با مهلت یک‌ ماهه مبنی بر پرداخت جریمه به وی ابلاغ می گردد. در صورت پایان مهلت و عدم پرداخت، ضمن ضبط گواهی نامه، پلاک وسیله نقلیه تا زمان پرداخت جریمه در سامانه راهنمایی و رانندگی توقیف خواهد شد.» در تبصره این ماده آمده است: «در صورتی‌ که مبلغ جریمه خودرویی به 10میلیون ریال برسد، راهنمایی و رانندگی موظف است مراتب را به مالک خودرو اعلام کند و چنان چه ظرف مهلت یک‌ ماه از تاریخ ابلاغ، مالک خودرو نسبت به پرداخت جریمه یا اعتراض به واحد مندرج در ماده (5) این قانون اقدام ننماید، راهنمایی و رانندگی مکلف به توقیف خودرو تا پرداخت جریمه می‌ باشد.» تا 3 میلیون تومان جریمه، خودرو توقیف نمی شود.

 

برای این که مطمئن شویم پیامک ارسالی می تواند تهدیدی برای توقیف خودروها باشد یا نه؟ به سراغ سرهنگ دهنوی رئیس پلیس راهور استان خراسان رضوی رفتیم. سرهنگ دهنوی همان ابتدای کار به ما اطمینان داد که خودروهایی که کمتر از 3 میلیون تومان جریمه معوقه دارند به دلیل پرداخت نکردن جریمه توقیف نخواهند شد. با این حال او درباره دلیل ارسال این پیامک ها به خبرنگار ما گفت: «طبق قانون مصوب سال 1389 اگر خودرویی بیش از یک میلیون تومان جریمه داشته باشد، راهنمایی و رانندگی موظف به ابلاغ آن به مالک خودروست اما طبق دستورالعملی که به خاطر کرونا صادر شده خودروها تا سقف سه میلیون تومان به خاطر پرداخت نکردن جریمه توقیف نخواهند شد.» رئیس پلیس راهور استان همچنین در خصوص این که چرا با وجود این دستور العمل، پیامک ارسال می شود هم گفت: «همان طور که گفتیم قانون، راهنمایی و رانندگی را موظف به این کار کرده و باید مجلس قانون سقف جریمه را اصلاح کند که هنوز صورت نگرفته است؛ اما این پیامک می تواند یادآوری خوبی برای مالکان خودروها باشد.»

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پلیس راهور سال نو پیامک قانون وسیله نقلیه خودرو معاون نیروی انتظامی رئیس پلیس راهور خراسان رضوی راهنمایی و رانندگی رئیس پلیس استان خراسان رضوی مجلس جریمه قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی میلیون تومان جریمه راهنمایی و رانندگی پرداخت جریمه توقیف خودرو پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۰۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟

سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور اظهار کرد: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرائم رانندگی است؛ یک موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو دستکار کردن ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان.

به گزارش تسنیم، وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرائم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

دیگر خبرها

  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • هشدار پلیس نسبت به استفاده از این دو وسیله تزیینی در خودروها
  • جریمه بیش از ۸۱ میلیارد ریالی راننده متخلف/ تویوتا قاچاق توقیف شد
  • استفاده از «چراغ زنون» و «استیکر تزئینی» روی خودرو مطلقاً ممنوع است
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو
  • استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی مطلقاً ممنوع است
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • علت صدور «برگ جریمه رانندگی اشتباهی» چیست؟