Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس پلیس راهور ناجا گفت: خودروسازان نباید قیمت خودروی خارجی از مردم دریافت کنند، اما خودروی ناایمن و غیر استاندارد دست مردم بدهند.
به گزارش خبرگزاری آریا، سردار «سید کمال هادیانفر» رئیس پلیس راهور انتظامی در حاشیه حضور در مرکز 197 و ارتباط مستقیم با شهروندان در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس تدبیر فرمانده انتظامی امروز به همراه شماری از معاونان و روسای پلیس راهنمایی و رانندگی در مرکز 197 حاضر شدیم و در جریان مشکلات، انتقاد‌ها و پیشنهاد‌های 200 نفر از شهروندان قرار گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: همزمان با این جلسه، روسای پلیس راه و راهور استان‌ها نیز ارتباط مستقیم با مردم را به شکل تلفنی و آنلاین برگزار کردند.
وی با بیان اینکه شماری از مردم در تماس امروز از مواضع پلیس در برابر ایمنی و کیفیت خودرو‌های ساخت داخل قدردانی کردند، تصریح کرد: برخی از مردم ابهام‌هایی درباره جرائم کرونایی و همچنین موضوع‌های دیگر حوزه راهور داشتند که رسیدگی شد.
سردار هادیانفر در در واکنش به اظهارات مطرح شده از سوی خودروسازان در خصوص تصادف بهبهان اظهار داشت: توصیه من به خودروسازان، انجمن خودروسازان و ... این است که به جای فرافکنی و انحراف افکار عمومی به دنبال اصلاح کیفیت خودرو‌ها باشند، این‌طور نباشد که قیمت خودروی خارجی را از مردم دریافت کنند، اما خودروی ناایمن و غیر استاندارد دست مردم بدهند؛ خودروی ما باید طوری باشد که اگر خدایی نکرده حادثه‌ای رخ داد، ایمنی آن به قدری باشد که جلوی آسیب بیشتر به راننده و سرنشین گرفته شود.
سردارهادیان‌فر خاطرنشان کرد: گزارشی از حادثه تصادف بهبهان با تعیین سهم دستگاه‌ها تهیه و به مراجع قضایی داده شده است.
رئیس پلیس راهور انتظامی با بیان اینکه بیش از 52 درصد از خدمات پلیس در کل کشور مربوط به حوزه راهنمایی و رانندگی است، اعلام کرد: با توجه به این حجم از خدمات خوشبختانه رضایتمندی مردم از پلیس راهور مطلوب است و ما همچنان تلاش می‌کنیم با توسعه سیستم‌ها و سامانه‌های هوشمند و خدمات غیر حضوری افراد، سطح خدمات و رضایت مندی شهروندان را افزایش دهیم.
رئیس پلیس راهور ناجا به نزدیک شدن به پایان مهلت بخشودگی دوبرابری جرائم راهنمایی و رانندگی اشاره و بیان کرد: تمام جرائم رانندگی ثبت شده تا پایان سال 1399 که مشمول جریمه دوبرابری شده‌اند، تا پایان دی ماه فرصت پرداخت دارند؛ البته پیگیری‌هایی از سوی فرمانده کل انتظامی با مجلس انجام شده است که بتوان مهلت پرداخت این جرائم را تمدید کرد، اما در حال حاضر مهلت پرداخت تا پایان دی ماه است و اگر راننده‌ای تا این تاریخ مبلغ جریمه را پرداخت نکند باید مبلغ جریمه را با همان جریمه دیرکرد دوبرابری پرداخت کند.
وی افزود: در مورد حذف جرائم کرونایی قبلا اعلام کردیم که ممکن است افرادی احکامی را از فرمانداری‌ها گرفته باشند، اما این احکام از سوی استانداری یا فرمانداری به پلیس ابلاغ نشده باشد یا در مواردی پرستاران و کادر درمان، افرادی دارای احکام قضایی، خبرنگاران، بیماران و افراد دارای وقت عمل جراحی، افرادی که محل کار و ماموریتشان در طرح باشد، افرادی که آدرسشان تغییر کرده و ... جریمه شده باشند که این افراد می‌توانند مشمول حذف این جرائم شوند.
وی گفت: این افراد با مراجعه به دفاتر پلیس + 10، مراجعه به هیات‌های رسیدگی ماده 5 و مراجعه به پلیس راهنمایی و رانندگی استان‌ها در سراسر کشور می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات برای حذف جرایم کرونایی اقدام کنند که این موضوع محدودیت زمانی ندارد.
رییس پلیس راهور درباره قطع برخی از خدمات سامانه راهور 120 از مردم عذرخواهی کرد و گفت: پلیس برای ارتقاء امنیت و افزایش ظرفیت این سایت تغییراتی را اعمال کرده که منجر به اخلال در برخی از خدمات آن شد که طی چند روز آینده این مشکل مرتفع خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خودرو راهنمایی و رانندگی رئیس پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۶۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟

سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور اظهار کرد: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرائم رانندگی است؛ یک موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو دستکار کردن ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان.

به گزارش تسنیم، وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرائم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

دیگر خبرها

  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • نوشتن و برچسب زدن روی خودرو ممنوع است | بیشترین شکایت مردم به پلیس راهور از ۳ مورد
  • بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو
  • هر گونه بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • علت صدور «برگ جریمه رانندگی اشتباهی» چیست؟
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود